Lyxsemester Paris

En lyxsemester till Paris till konkurrenskraftiga priser? Men en av Escapeaway lyxresor kommer du iväg på en semester, där absolut ingenting saknas. Våra handplockade och noga utvalda hotell garanterar dig allt hjärtat begär, och det är just så vi tycker en äkta lyxsemester ska vara. Vill du inte tumma på varken mälmående, avslappning eller exklusivitet när du reser, är det en av våra lyxresor du ska titta närmare på. Vi står helt och hållet bakom alla de hotell vi erbjuder, och vi brukar säga, att du på vår sida uteslutande hittar hotell som vi själv kan tänka oss att bo på under vår semester.

När det är lyx som är fokuspunkt på din kommande semeter, är Paris en perfekt destination. Den franska huvudstaden är på många sätt en förtrollande stad att spendera semestern i, och om du planerar att resa med din partner, är staden dessutom en perfekt destination då den är full av idyll och romantiska upplevelser. Här hos Escapeaway resor erbjuder vi  många olika lyxhotell i Paris, där placeringen visar staden från sin bästa sida, där servicen är hög och där du har möjlighet att få testa läckra franska specialiteter.

En lyxresa till Paris kan vara full av upplevelser. Staden ligger i framkant vad gäller konst, arkitektur och mode, och du kommer därför aldig ha en tråkig tund på din semester. Besök eventuellt den vita kyrkan Sacre Coeur, där du kan njuta av Paris från toppen av staden. Här har du en vidunderlig utsikt, som räcker så långt ögat kan nå. Du kan också ta vägen förbi Picasso-muséet, där du kan uppleva en av världens största Picasso-samlingar. Därutöver bör du besöka Moulin Rouge där du kan uppleva en äkta can can-show. Här har du likaså möjlighet för att få en utsökt smakupplevelse, om hungern ska stillas innan showen startar. När du är i Paris, är det dessutom ett måste att besöka Eiffeltornet, där du har en helt magisk utsikt.

Så hittar du ett lyxhotell i Paris

Med vår sökmotor blir det inte mycket lättare att hitta och boka din lyxresa och ditt lyxhotell i Paris. Vi har samlat alla de bästa hotellen för dig, så det enda du behöver göra är att skriva in dina specifika önskemål till din semester, och därefter presenterar sökmotorn en rad möjligheter för dig. Vi garanterar hög flexibilitet och goda priser - och så har vi gjort hela processen så enkel som möjligt för dig.

När du ska åka till Paris har du möjlighet att flyga från flygplatserna i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamn. Alla valmöjligheterna ger dig stor flexibilitet så du kan själv bestämma vad som passar dig bäst. Dessutom nyttjar vi reguljärflyg, vulket är din garanti för ännu högra flexibilitet, då du har möjlighet att resa på udda resdagar.

Paris är en perfekt destination för dig som är på jakt efter en storstadssemester i särklass, och med en av våra lyxresor kan du vara säker på att du inte kommer att sakna något alls på din semester.

>> Läs om paketresor till Paris
>> Läs om lyxhotell i Frankrike

>> Läs mer om lyxresor

Karta över Paris