Hotel Acanthe

Officiell kategori

Escapeaways kategori

8,8
Mycket bra
717 omdömen
Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Vill du bo lite utanför det hektiska Paris men ändå lätt kunna ta dig in till centrum? Då är Hotel Acanthe i Boulogne-Billancourt kanske just vad du söker. Åk in och upplev den franska huvudstaden och de stora sevärdheterna för att senare återvända till hotellet efter en lång dag av upplevelser. Vill du shoppa så bor du på gångavstånd från ett shoppingcenter och när hungern gör sig påmind har du flera bra restauranger i området.

På hotellet har du olika typer av faciliteter att roa dig med. Det finns bland annat ett motionsrum med olika träningsmaskiner, biljard och bordsfotboll. Efter en lång och spännande dag kan du koppla av i trädgården bland palmer och buskar, antingen med en drink eller en bra bok eller kanske båda delar. Du kan även koppla av i loungen som har TV och ett litet barområde. På morgonen kan du köpa frukost som du kan avnjuta i frukostmatsalen.

Hotel Acanthe är den perfekta utgångspunkten om du vill göra utflykter in till Paris eller andra upplevelsemöjligheter i området. Du kan till exempel besöka det berömda palatset Versailles som ligger cirka 10 kilometer från hotellet. Du kan också bege dig över till den andra sidan av floden Seine och besöka staden Saint-Cloud som bland annat har en vacker park, Domaine national de Saint-Cloud, som utöver Marie Antoinettes rosenträdgård bland annat rymmer olika historiska monument och skulpturer. 

När du vill in till Paris kan du ta metron från metrostationen Boulogne Pont de Saint-Cloud som ligger mindre än 50 meter från hotellet. Därifrån tar du dig in till centrum på under 25 minuter.

Du behöver inte gå långt om du vill ut och shoppa. Enbart 1 000 meter från hotellet ligger shoppingcentret Les Passages med sina många olika butiker. Är du intresserad av muséer så finns även det på nära håll. Knappa 100 meter från hotellet ligger till exempel Albert-Kahn museet och trädgården. Albert Kahn var en fransk bankman som framför allt är känd för sina många fotografier och filmer från hela världen. Museet har en stor samling av dessa och utanför museet har du ett härligt område som erbjuder 7 trädgårdar i fransk, engelsk och japansk stil samt en liten japansk "stad" från 1898 som bland annat har en te-paviljong som fortfarande används för te-ceremonier.

Därför ska du välja Hotel Acanthe

 • Närmaste flygplats: 19 km
 • Närmaste stad: ca. 2.5 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang

Bra att veta

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet.

Frukost är mot betalning och kan köpas till på plats (med förbehåll för eventuella ändringar). Wi-Fi är gratis och tillgängligt på hela hotellet. Parkering är möjlig mot betalning.

Karta och avstånd

 • Närmaste stad (Paris): ca. 2.5 km
 • Avstånd till centrum: ca. 8 km
 • Immeuble locatif à la Porte Molitor av Le Corbusier: ca. 1.8 km
 • Maisons La Roche et Jeanneret av Le Corbusier: ca. 3.5 km
 • Slottet Versailles: ca. 19 km
 • Villa Savoye et loge du jardiner av Le Corbusier: ca. 25 km
 • Paris Orly Flygplats: ca. 19 km (30m)
 • Paris Charles De Gaulle Flygplats: ca. 35 km (40m)
 • Paris Beauvais Flygplats: ca. 90 km (1h 20m)

Hotel Acanthe har 70 rum i olika storlekar och typer. Alla är utrustade med telefon, Wi-Fi, minibar, värdeskåp, luftkonditionering, TV samt te- och kaffefaciliteter. Badrummen är utrustade med WC, dusch och/eller badkar, hårfön och toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hotel Acanthe. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

9-11 Rond Point Rhin Et Danube
92100 BoulognE-Billancourt

Koordinater

Latitude: 48.8403
Longitude: 2.2281

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Destinationer Île-de-France

Andra hotell Paris

Visa fler