Hideaways och boutique-hotell i Paris

Hideaways är det vi erbjuder dig som är lite mer kräsen och som tycker om att man har tänkt på alla detaljer utan att det för den skull behöver vara lyx. Ett Hideaways-hotell i Paris lever upp till en rad stränga krav från vår sida, som till exempel ett begränsat antal rum, särskilt bra läge och framför allt massor av charm och atmosfär. Boka ett Hideaway eller ett boutique-hotell i Paris när semestern ska ha lite extra krydda.

Paris, kärlekens stad, städernas stad, Paname... kärt barn har många namn! Frankrikes huvudstad anses vara den mest besökta staden i världen, och har du en gång rest till Paris, så förstår du nog varför!

Konstnärer, författare och andra kreativa själar reser till Paris från hela världen, för att uppleva stadens museer, caféer och boulevarder. Par valfärdar till staden, och inte sällan är det någon som går ner på ett knä - ingen annan stad bjuder på en mer romantisk bakgrund.

Paris är ett av världens mest populära resmål, och staden toppar år efter år listan på resenärers favoritdestinationer. Placeringen mitt i Europas hjärta, gör att Paris är enkelt att ankomma till från alla väderstreck, och många åker till Paris för en långhelg eller för ett par romantiska dagar på våren. Staden är förbunden med flyg från flera skandinaviska flygplatser.Vad är ett Hideaway?

Är du en livsnjutare? Är en säng inte bara något som är praktiskt att sova i när du är på semester? Då kan ett hideaway i Paris vara något för dig. Precis som resten av utbudet du hittar hos Escapeaway, så är samtliga hotell, villor och semesterlägenheter noga utvalda – ett hideaway är bara särskilt och extra omsorgsfullt handplockat.  

Utöver att ett hideaway ofta är ett charmerande och mindre hotell som är mycket uppskattat av sina (stam)gäster, så skiljer det sig dessutom från andra bra ställen genom att det har sin egen personlighet. Till exempel kan det vara familjeägt eller vara särklassigt beläget – det kan också vara något helt annat – till exempel ett boutique hotell. Inte ett hideaways är det andra likt, men de har det gemensamt, att de har något unikt att erbjuda.

Boka ett Hideaway-hotell separat eller boka en paketresa som inkluderar flyg till attraktiva priser online här på sidan, då får du samtidigt trygghet i form av resegarantin och paketreselagen. Varmt välkommen!

Resor till Frankrike

Läs mer om Frankrike och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Frankrike här

Hideaways i Paris