Hotell i Frankrig

Frankrike har i många år varit världens ledande turistdestination med miljontals besökare årligen. De flesta regionerna i landet har därför ett brett urval av hotell, allt ifrån budgethotell till lyxiga boutique-hotell. På många platser har du till och med möjlighet att övernatta på ett riktigt "Château" eller en aktiv vingård. Boka ditt hotell i Frankrike med Escapeaway idag!

På många av de populäraste destinationerna finns det ofta möjlighet att bo på någon av de stora internationella hotellkedjorna, men om din semester i Frankrike ska vara något speciellt så är något av de mindre och mer traditionella hotellen att föredra.

På dessa små, ofta familjedrivna hotell som dem Escapeaway erbjuder får du i mycket högre grad uppleva den äkta franska kulturen. Likaså har våra hideaways enastående lägen och är bra utgångspunkter för intressanta utflykter.

Hos Escapeaway vet vi hur viktigt det är att man trivs på sitt hotell för att få en lyckad semester en lyckad semester. Vi har därför handplockat alla de hotell i Frankrike som du ser i vårt program. Ett av de viktigaste kriterierna när vi väljer ut ett hotell är att det fått recensioner av sina tidigare gäster som sticker ut på ett positivt sätt. Nöjda gäster är ett av de säkraste tecknen på kvalitet. Självklart gör vi även vår egen värdering av ställena och många av dem har vi personligen besökt.


>> Läs mycket mer om våra resor till Frankrike

>> Läs mer om hotell

Karta över Frankrike

Populära hotell i Frankrike

Frankrike, Sydfrankrike, Provence och Côte d'Azur, Cannes
9,3
Fantastiskt
937 omdömen
  • Närmaste flygplats: 26 km
  • Närmaste strand: ca. 500 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Frankrike, Sydfrankrike, Provence och Côte d'Azur, Marseille
9,2
Fantastiskt
629 omdömen
  • Närmaste flygplats: 28 km
  • Avstånd till centrum: ca. 0 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Frankrike, Normandie, Deauville
9,0
Fantastiskt
598 omdömen
  • Närmaste flygplats: 9 km
  • Närmaste strand: ca. 400 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)

Så här hittar du helt rätt hotell i Frankrike

På de flesta ställen välkomnar man gäster i alla åldrar. Hos Escapeaway hittar du emellertid både hotell som huvudsakligen vänder sig till familjer och en del som har en nedre åldersgräns. Vi har dessutom själva gjort en del andra reseteman som gör det lättare för dig att hitta det hotell i Frankrike som passar för dina behov och önskemål på semestern. När vi väljer att inkludera ett hotell under ett visst resetema kan det både vara en värdering baserad på utbudet av faciliteter och aktiviteter på själva hotellet men även vilka möjligheter närområdet erbjuder.

Kanske är du på jakt efter ett litet intimt boutique-hotell för två i någon av Frankrikes många trevliga småstäder eller mitt i Paris? Det är perfekt för en semester med "det där lilla extra", inte minst om du rakt utanför dörren kan gå på upptäcktsfärd på smala gator och gränder, stenbelagda torg och studera menyer fulla av franska frestelser.

Reser du med barn står nog en pool eller en badstrand högre på önskelistan än stämningsfulla bistros. Vårt urval inkluderar därför även många hotell i Frankrike som ligger nära stranden, till exempel längs den Franska Rivieran. Använd vår sökmotor för att jämföra priser på samtliga hotell i Frankrike. Du kan lätt anpassa din sökning om du har speciella önskemål gällande läge, faciliteter och typ av hotell.

Hos Escapeaway kan du själv bestämma längden på din resa. Du kan med fördel boka ditt hotell som en del av en paketresa som även inkluderar flyg så den är täckt av Resegaranti. Vi har även gjort det lätt för dig att boka en hyrbil eller en transfer tur/retur från flygplatsen till ditt hotell. Föredrar du att själv arrangera din resa kan du självklart nöja dig med att "bara" boka ditt hotell genom oss.