Hideaways och boutique-hotell i Frankrike

Hideaways är det vi erbjuder dig som är lite mer kräsen och som tycker om att man har tänkt på alla detaljer utan att det för den skull behöver vara lyx. Ett Hideaways-hotell i Frankrike lever upp till en rad stränga krav från vår sida, som till exempel ett begränsat antal rum, särskilt bra läge och framför allt massor av charm och atmosfär. Boka ett Hideaway eller ett boutique-hotell i Frankrike när semestern ska ha lite extra krydda.

Vad är ett Hideaway?

Är du en livsnjutare? Är en säng inte bara något som är praktiskt att sova i när du är på semester? Då kan ett hideaway i Frankrike vara något för dig. Precis som resten av utbudet du hittar hos Escapeaway, så är samtliga hotell, villor och semesterlägenheter noga utvalda – ett hideaway är bara särskilt och extra omsorgsfullt handplockat.  

Utöver att ett hideaway ofta är ett charmerande och mindre hotell som är mycket uppskattat av sina (stam)gäster, så skiljer det sig dessutom från andra bra ställen genom att det har sin egen personlighet. Till exempel kan det vara familjeägt eller vara särklassigt beläget – det kan också vara något helt annat – till exempel ett boutique hotell. Inte ett hideaways är det andra likt, men de har det gemensamt, att de har något unikt att erbjuda.

Boka ett Hideaway-hotell separat eller boka en paketresa som inkluderar flyg till attraktiva priser online här på sidan, då får du samtidigt trygghet i form av resegarantin och paketreselagen. Varmt välkommen!

Hideaways i Frankrike

 • Gästrecensioner 9,0
  Regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur omfattar en rad av Frankrikes mest kända kuststäder så som Saint-Tropez, Cannes och Nice. Men en resa till denna soliga region mellan Medelhavet och Alperna är även en möjlighet till att utforska det betagande inlandet.
 • Gästrecensioner 9,3
  Île-de-France
  23 hotell
  Île-de-France är den region som Paris ligger i, och präglas i hög grad av detta faktum. Är man intresserad av slott är en semester i Île-de-France verkligen något att satsa på. Katolicismen är representerad med sina kloster och katedraler som ... har byggts genom tiderna. Läs mer
 • Gästrecensioner 9,3
  Paris
  23 hotell
  Paris är en stad, som du bör uppleva minst en gång i livet. Städernas stad har museer och sevärdheter som räcker och blir över till många resor. Du ska också ge dig själv tid att njuta av stadens berömda, klassiska bistos samt utforska urvalet ... i de spännande butikerna. Läs mer
 • Gästrecensioner 8,8
  Korsika
  7 hotell
  Natursköna Korsika ligger och väntar på dig mitt i Medelhavet. Ön riktar sig framför allt åt dig som på ett aktivt vis vill uppleva en vacker ö med lokal prägel, mysiga småstäder och ett skönt klimat. Snöra vandringsskorna och res till Korsika ... med Escapeaway. Läs mer
 • Gästrecensioner 8,0
  Alsace
  3 hotell
  Alsace i nordöstra Frankrike är en enormt sevärd destination där Frankrike och Tyskland möts i en spännande förening. Det märks i såväl städernas arkitektur, det spännande köket och vackra landskapet. Kom hit och frossa i läckerheterna.
 • Aquitaine
  2 hotell
  Aquitaine är så många olika saker på en gång, oavsett om man tycker om vin och delikatesser eller mer vill fokusera på naturupplevelser och en aktiv semester så rymmer regionen många av Frankrikes skatter och där finns helt säkert något för alla smaker.