Fly & drive i Frankrike

Frankrike är ett otroligt varierat land med perfekta förutsättningar för en bilsemester med spännande upplevelser för hela familjen, från det närliggande Alsace till det avlägsna Bretagne. Boka en bilsemester i Frankrike med Escapeaway i dag!

Oavsett om du tar turen till Frankrike i bil, eller med flyg och sedan hyrbil, är en bilsemester en möjlighet för att spendera en semester där du själv bestämmer tempot och kan besöka de platser som intresserar dig mest.

Det finns nästan alltid goda möjligheter att hitta billiga flygbiljetter till Frankrike, och det kan därför vara klokt att välja denna möjlighet om du vill spendera så mycket tid som möjligt i Frankrike, och slippa den långa bilresan från Sverige. I detta fall är det optimalt att komplettera flygresan med en hyrbil i Frankrike, en så kallad fly & drive, så att du fortfarande får den frihet som en bil ger.

Frankrike har ett bra och brett förgrenat vägnät, vilket gör att du på en bilsemester kan besöka härliga sandstränder, charmiga små städer och byar, vackra vinslott och massor av spännande sevärdheter. Besök de historiska slagfälten i norra Frankrike, åk skidor på Alpernas bästa pudersnö eller drick världens bästa druvor på flaska längs de långa floderna. En bilfärd i Frankrike har lite av allt och framför allt har du friheten att planera en semester helt efter dina egna önskemål.

En bilsemester i Frankrike ger dig och ditt resesällskap möjlighet att uppleva en stor del av landet, om du väljer att resa runt mellan olika övernattningsställen. Vill du uppleva äkta fransk kultur så är våra noga utvalda hotell och semesterbostäder även i detta fall de perfekta valen.

 

Boka en billig bilsemester i Frankrike online

Skriv in de res datum du föredrar i sökmotorn här på sidan - så hittar vi snabbt de bästa priserna på handplockade hotell som fått bra recensioner till din bilsemester i Frankrike. Vill du komplettera med flyg och hyrbil så kan du välja mellan avresa från Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamns flygplats - vi söker efter de billigaste flygbiljetterna hos alla flygbolag - även lågprisbolagen - och sätter samman dem med en bra hyrbil. När allt bokas samtidigt blir du även säkrad av resegaranti så allt är ordnat hemifrån. Trevlig resa!

>> Läs mer om alla våra resor till Frankrike
>> Läs även om kör-själv semester till Frankrike