Charterresor till Frankrike

Hitta en billig charterresa till Frankrike hos Escapeaway Resor. Databasen med resor uppdateras flera gånger om dagen och den jämför alla aktuella erbjudanden på charterresor till Frankrike från alla flygbolag och hotell med bra omdömen från tidigare gäster. Sök ditt pris nu!

Hos Escapeaway säljer vi uteslutande resor till noga utvalda hotell i Frankrike och du kan aldrig boka en resa där du bor på ospecificerat hotell. Tänk på att Escapeaway inte är en charterresebyrå och därför inte har egna charterflyg till resmål i Frankrike och inte till andra länder och destinationer heller för den delen. Vi söker däremot efter priser hos samtliga erkända flygbolag och du kan resa i det antal dagar som du själv önskar. Du kommer upptäcka att en paketresa hos Escapeaway ofta är billigare än om du köper en chartersemester, även om det är frågan om samma hotell.

Charterfeie Frankrig

Foto: Upplev de vackra lavendelfälten på en resa till Provence

Begreppet charterresa spänner över många reseformer och idag är en charterresa inte nödvändigtvis det samma som för några år sedan. Många resebolag erbjuder den klassiska semestern med flyg, hotell och transfer, men även bilrundresor, All Inclusive, koncepthotell och kombinationsresor för att bara nämna några exempel på vad du kan hitta hos charterbolagen.

Vilken destination kan du resa till i Frankrike?

Vet du vad en bastillekaka är för något? Varför Mona Lisa ler, och om hon verkligen ler? Vad en cocarde är? Eller vet du vad det egentligen är med det franska språket som gör att man tänker på romantik? Kom och sök svaren själv i det vackra landet Frankrike. Frankrike har en lång historia bakom sig. Romarna beskrev fransmännen som ett hedniskt folk och de fruktade gallerna.

Idag bebos Frankrike av en lång rad etniska grupper. Frankrike har genom många år av kolonisering runt om i världen fått rykte om sig att vara mångfaldigt. Folkslag från alla världens hörn kan den dag som idag är stolt kalla sig franska medborgare och det är även något som märks i gatubilden. Befolkningen är av alla färger och trosbekännelser. Frankrike är ett land som ligger i Centraleuropa och har en befolkning på 63 miljoner. Det var även i Frankrike som Europa för första gången fick se en revolution avskaffa enväldet. En revolution som idag är känd som "Den Franska Revolutionen” och som startade en lång rad andra revolutioner runt omkring i Europa och övriga världen...

Du kan i skrivande stund bland annat resa till följande resmål i Frankrike med Escapeaway

Frankrike är ett mycket modernt land och har ett ytterst vänligt folk att besöka och vill du veta mer om landet och se alla resor och resmål i landet så läs mer i vår guide om resmål i Frankrike.

 

Så bokar du en flexibel chartersemester till Frankrike

Med Escapeaway kan du använda den intelligenta sökmotorn för att lätt boka en säker charterresa till Frankrike som dessutom är 100% flexibel när det gäller reslängd och avresedatum. Välj själv mellan avresa från Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamn, antingen direkt eller med en mellanlandning på vägen. Vi hittar billiga flygbiljetter med reguljärflyg och kombinerar dem med våra utvalda hotell i Frankrike samt ger dig möjlighet att komplettera med en hyrbil - allt satt samman till en flexibel paketresa som är säkrad av resegaranti.

>> Resor till alla resmål i Frankrike hittar du här

Karta över Frankrike

Populära hotell i Frankrike

Frankrike, Sydfrankrike, Provence och Côte d'Azur, Marseille
8,7
Mycket bra
2465 omdömen
  • Närmaste flygplats: 26 km
  • Närmaste strand: ca. 500 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Frankrike, Sydfrankrike, Provence och Côte d'Azur, Marseille
9,2
Fantastiskt
633 omdömen
  • Närmaste flygplats: 28 km
  • Avstånd till centrum: ca. 0 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Frankrike, Sydfrankrike, Provence och Côte d'Azur, Cannes
8,9
Mycket bra
566 omdömen
  • Närmaste flygplats: 26 km
  • Närmaste strand: ca. 300 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)