Chateau d'Artigny

Escapeaways kategori

962 omdömen
Beskrivning

Karta och avstånd

Välj vilket rum som passar dig bäst

De 65 rummen på slottet är fördelade i olika rumskategorier och byggnader. Därmed ligger några i huvudbyggnaden och andra i mindre hus runt om i parken, så du bör välja rum utifrån vilket läge som passar dig bäst. Alla rum är inredda i samma antika stil med trämöbler och textiler. Alla har ett privat badrum med dusch eller badkar och hårtork. Toaletten är separerad från badrummet. På alla rum finns en TV med nationella kanaler och en minibar. I en del av rummen finns det möjlighet till Wi-Fi som annars bara är tillgängligt i receptionsområdet.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Chateau d'Artigny. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Spa/Wellness center (oftast mot avgift)
  • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Route de Monts
37250 Montbazon

Koordinater

Latitude: 47.2810
Longitude: 0.6897

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

  •  

Visa mer

Destinationer Centre Val de Loire

Andra hotell Montbazon