Paketresor till England

Med en resa till England har du möjlighet till många olika former av semester. Escapeaway kan göra det både lätt och billigt att sätta samman din resa till England, så den matchar alla de önskemål och krav du kan tänkas ha. I en paketresa får du både hotell samt flyg till och från din destination. Det är även möjligt att inkludera hyrbil om du vill säkra dig största möjliga flexibilitet under din semester. Vi har minskat svårigheterna och ökat avkopplingen och semesterstämningen när du bokar din paketresa genom Escapeaway. Väljer du denna lösning till din nästa semester är du dessutom täckt av svensk resegaranti vilket ger dig ytterligare trygghet före, under och efter din resa.  

Det är naturligtvis upplagt att ta vägen förbi den storslagna huvudstaden London, om du väljer att åka på semester till England. Här har du möjlighet att få uppleva London Eye, där du kan se London från toppen av stan, eller Madame Tussauds, som är ett ytterst underhållande vaxmuseum där det är lätt att lägga en hel dag. Ni kan även bege er ut för att se en av de många musikalföreställningarna som stan är så känd för. England har emellertid mycket mer att erbjuda sina besökare än bara storstadssemester. Ni kan till exempel besöka norvästra England för en semester i Lake District. Denna destination är mycket lämplig för dig som älskar vackra naturupplevelser och vandringssemester. En annan möjlighet är att besöka Cornwall i den sydvästra delen av landet där du är garanterad vackra sandstränder och små idylliska samhällen. 

Med paketresor till England kan du sätta samman din semester precis som du vill ha den. Du kan till exempel starta på landet med en vandringssemester och avsluta i Londons pulserande storstadsliv där du hittar barer och exklusiva butiker på vartenda gathörn. Möjligheterna är oändliga. När du bokar din resa kan du själv bestämma varifrån och vart du vill åka och hur lång din semester ska vara. Hos Escapeaway använder vi oss av reguljärflyg vilket ger dig möjlighet att resa på ojämna resdagar och tider. Flexibilitet och många valmöjligheter är nyckelord hos oss.

Hitta en billig paketresa till England

Med hjälp av sökmotorn på vår hemsida har du möjlighet att på nästan ingen tid alls hitta den resa till England som du föredrar. Du knappar bara in din destination, vad du söker, vart du gärna vill resa och varifrån samt vilka datum du gärna vill resa på. Därefter letar sökmotorn fram en rad matchande resultat som presenteras för dig. Lättar än så kan det inte bli. Om priset är bland det viktigaste på din kommande semester kan du även använda dig av vår lågpriskalender som är fylld av semesterförslag till riktigt bra priser. 

Du kan flyga från Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamn när du ska till England. Om du gärna vill starta din semester i London så har du flera flygplatser att välja mellan, så som London City Airport, Heathrow Airport och Stansted Airport. Det går genomgående många flygförbindelser till England så du kan lätt ta dig till din önskade destination. Dessutom är restiden mellan de tidigare nämnda avreseflygplatserna och flygplatserna i England inte särskilt lång och du kan till exempel ta dig från Göteborg till London på under två timmar. 

När du bokar din nästa billiga paketresa hos Escapeaway, kan du se fram emot en avkopplande semester där allt det praktiska är ordnat för dig innan du reser. Det är precis så en semester ska vara.

>> Läs om resor till England
>> Läs om resor till London
>> Och lite om lyxresor till London

Karta över England

Populära hotell i England

England, London
  • Närmaste flygplats: 20 km
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
England, London
  • Närmaste flygplats: 21 km
  • Avstånd till centrum: ca. 1.5 km
  • Internet/Wi-Fi
England, London
  • Närmaste flygplats: 21 km
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang