Brewdog Doghouse Manchester

Officiell kategori

Vårt betyg

9,6
Fantastiskt
1526 omdömen
Sofia Frederikke Bach
Utvalt av
Sofia Frederikke Bach

Öl, öl och åter öl - ja, det är temat på Brewdog Doghouse Hotel i Manchester. Detta är hotellet för ölentusiaster! Men lugn bara lugn du kan även få annat att dricka än öl. Det lilla hotellet ligger centralt placerat i Manchester och utöver att dricka den uppfriskande humledrycken i baren kan du kan du på tvättäkta brittiskt maner till och med njuta av en "shower beer" i duschen. Som hotellets namn antyder är även din fyrbente vän mer än välkommen.

Lyckat och väl genomfört får man allt säga att temat på Brewdog Doghouse Manchester är. Oavsett var på hotellet du befinner dig så råder det aldrig någon tvekan om att det här handlar om öl. Från baren med sitt stora urval av många olika ölsorter till neonskylten över sängen med texten "beer dream factory" eller "what a day for a beer". Är du ölentusiast så har du helt klart kommit till rätta stället.

Bar, restaurang och takterrass

Du kommer inte att gå omkring hungrig eller törstig när du bor på Brewdog Doghouse Manchester. I gatuplanet ligger hotellets stora bar och restaurang som förutom 30 olika sorters fatöl också bjuder på en meny med bland annat hamburgare, sallader och brunch. Hotellet har dessutom en trevlig takterrass med ytterligare en bar där du kan köpa snacks, tacos och självklart öl. Det perfekta stället att avsluta dagen och för att njuta av utsikten över staden.

I hjärtat av Manchester

När magen är fylld kan du bege dig ut och upptäcka staden. Med hotellets läge i hjärtat av Manchester kan du lätt förflytta dig runt i staden till fots. På några få minuter kan du bland annat gå till Piccadilly Gardens, Manchester Art Gallery och Arndale indköpscentrum. Vill du ha lite variation när det gäller maten så hittar du flera olika restauranger i närområdet som serverar italiensk, grekisk, amerikansk och koreansk mat samt mat från Mellanöstern.

Därför ska du välja Brewdog Doghouse Manchester

 • Du vill bo på ett hotell centralt i Manchester
 • Du vill bo på ett litet hotell med genomfört tema
 • Du vill bo på ett hotell med fokus på öl
 • Du vill ha tillgång till bar och restaurang
 • Du vill bo på ett hundvänligt hotell
 • Du vill ha "shower beer" i badrummet

Bra att veta om Brewdog Doghouse Manchester

Wi-Fi är gratis och tillgängligt på hela hotellet (med förbehåll för eventuella ändringar). Det finns parkering i området (eventuellt mot betalning). Frukost finns tillgänglig alla dagar mot betalning (med förbehåll för eventuella ändringar). Det finns hiss på hotellet. Hundar är välkomna på förfrågan (en extra avgift kan tillkomma). Eventuell turistskatt betalas på plats. Det finns gratis cykelparkering. Dryckesvaror på rummet kan vara mot betalning.

Därför ska du välja Brewdog Doghouse Manchester

 • Närmaste flygplats: 17 km
 • Avstånd till centrum: ca. 100 m
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang

Ett hotell med charm och karaktär

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 100 m
 • Liverpool: ca. 54 km
 • Manchester Flygplats: ca. 17 km (30m)
 • Liverpool Flygplats: ca. 53 km (50m)

Brewdog Doghouse Manchester erbjuder 18 rum i samma kategori. Alla rum är individuellt inredda och storleken kan variera. Alla rum har Wi-Fi, te- och kaffefaciliteter, strykfaciliteter, smart-TV, bluetooth högtalare, luftkonditionering och minibar. Badrummen är utrustade med WC, dusch, hårfön, toalettartiklar och "shower beer".

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Brewdog Doghouse Manchester. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

18-20 Fountain Street
M2 2AR Manchester

Koordinater

Latitude: 53.4693
Longitude: -2.2534

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer