Lyxsemester England

Här hos Escapeaway har vi samlat en rad lyxresor, där exklusivitet och en semester i särklass är nyckelord. Våra lyxsemestrar är noga utvalda och alla htoell bjuder på mer än det vanliga. Om du därför prioriterar kvalitet och lyx högt när du ska åka på semester, och om du gärna vill ha en upplevelse som du sent kommer att glömma, bör du utan tvekan titta på ett av våra exklusiva hideaways. Här finns något för alla, och man har sett över varje detalj, så att du får allt hjärtat kan begära från början till slut.

England är en populär destination bland oss svenskar, och det är inte så märkligt. Englad bjuder nämligen på många olika typer av semesterformer och aktiviteter, så du kan sätta ihop din lyxresa precis efter dina önskemål och behov. Med Escapeaway får du en lyxsemester med minnen som du kan ta med hem och njuta av i många år framöver. Vi har hittat du bästa hotellen och destinationerna till dig, där du garanterat får en semester utöver det vanliga.

När du besöker England, kan du naturligtvis ta vägen förbi den storslagna huvudstaden London, där du har alla möjligheter för att uppleva en storstad som kan erbjuda allt mellan himmel och jord. Om du tycker om att shoppa i exklusiva butiker när du är på semester, kan du komma hem med något nytt till garderoben eller hemmet efter en tid i London. Alla butiker och shoppingcenter erbjuder ett urval som du nästan bara kan drömma om, och du har stora möjligheter att fylla väskan med exklusiva saker och kläder. Därutöver har du naturligtvis möjlighet att bo i lyxiga omgivningar i staden som bjuder på massor av lyxhotell, där man ordnar allt för dig och du bara kan luta dig tillbaka och njuta av din semester. Du kan också ta en tur till idylliska södra England, där du möts av vacker natur och lugna omgivningar. Det finns alltså möjlighet att både få en pulserande storstadssemester och en härlig semester i storslagen natur, om du väljer England som destination till din kommande lyxsemester.

Lyxhotell på din semester till England

I England kan du bo som i en dröm, och här hos Escapeaway har vi gjort det enkelt för di att hitta och boka din kommande lyxresa. Vi erbjuder uteslutande lyxhotell, där vi själv kan tänka oss att bo på våra semestrar. Dessutom besöker och kontrollerar vi löpande våra hotell, så att vi alltid är säkra på att det vi erbjuder dig lever upp till alla krav på exklusivitet som vi ställer. Med en lyxresa med Escapeaway kommer du därför inte att sakna något.

När du sätter kursen mot England, kan du flyga från flygplatserna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn, och du bestämmer själv var som passar dig bäst. I London kan du landa på antingen London City Airport, Gatwick, Heathrow eller Stansted Airport, som ligger i relativt korta avstånd från centrum. På flygplatsen kan du hyra en bil, om du gärna vill ta dig från London och vidare ut i det engelska landskapet för att uppleva den fantastiska naturen, de små städerna och den spännande engelska kulturen.

>> Läs mer om en lyxsemester i London
>> Läs också om paketresor till England här

>> Läs mer om lyxresor

Karta över England

Populära hotell i England

England, London
  • Närmaste flygplats: 2 km
  • Närmaste stad: ca. 0 m
  • Internet/Wi-Fi
England, Manchester
  • Närmaste flygplats: 18 km
  • Avstånd till centrum: ca. 100 m
  • Internet/Wi-Fi
England, London
  • Närmaste flygplats: 2 km
  • Avstånd till centrum: ca. 0 m
  • Internet/Wi-Fi