Billiga paketresor till London

Med Escapeaway kan du hitta billiga paketresor, om turen ska gå till London. En sådan paketresa inkluderar allt som du har behov av, då både flyg tur och retur till London, samt övernattning i form av ett hotell eller semesterbostad är inkluderat. Är du en av dem som gärna vill ha en egen bil på semeter, kan du också inkludera en hyrbil i paketet. När du väljer att resa med en paketresa, kommer du också att vara täckt av Resegaranti. En paketresa till London är för dig som vill vara fri och inte bekymra dig över något - istället kan du njuta av semestern i fulla drag. Med en paketresa arrangeras allt hemifrån, och du kan därför resa på semester med gott samvete.

Vi ser till att du får ut mest möjligt av din tur till London, och vi har därför ett stort urval av paketresor, så att du kan hitta just den som passar dig. Vi har handplockat en rad hotell, som alla fokuserar på att ge en autentisk stämning av London. Du väljer själv vilket hotell du önskar att bo på, för här på Escapeaway är du du som bestämmer. Vi nyttjar reguljärflyg, vilket ger dig stor felxibilitet, då du kan resa på exakt den dagen du vill, och du kan vara borta så länge du önskar.

London är Englands huvudstad, och här har du möjlighet för att uppleva en äkta storstadssemester. Staden är full med upplevelser, shoppingmöjligheter, sevärdheter och matupplevelser, som du sent kommer att glömma. Upplev London i en av de röda dubbeldäckarna, ta en tur till London Eye, shoppa på Oxford Street eller besök Harry Potter i Warner Bros Studio. Detta är endast ett litet explock av alla de möjligheter du har när du åker till London. Det finns så mycket att uppleva i staden, att den passar bra till en långhelgssemester - men du kan enkelt spendera en längre semester här också.

Se det spännande urvalet av resor till London i England med Escapeaway Resor

Hitta en billig paketresa till storstaden London

Här på Escapeaway har vi gjort det enkelt för dig att hitta just den paketresa som passar bäst till dig och dina önskemål. Vi har nämligen byggt en sökmotor, där det är enkelt och bekvämt att hitta de billigaste och bästa flygen, hotellen och semeterbostäderna. Den enda du behöver göra är att skriva in dina upplysningar och dina önskemål, så söker vi efter en lång rad av alternativ, som matchar detta. 

När du reser till London, kan du flyga från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn, och du kan landa på en rad olika flygplatser runt London. London City Airport är den mest centrala flygplatsen, Gatwick Airport, Luton Airport eller Stansted Airport är andra alternativ. Oavsett vilken flygplats du väljer att landa på, kommer du enkelt att kunna hitta transport till ditt hotell.

>> Läs om lyxhotell i London

Karta över London

Populära hotell i London

England, London
8,9
Mycket bra
307 omdömen
  • Närmaste flygplats: 7 km
  • Närmaste stad: ca. 0 m
  • Internet/Wi-Fi
England, London
9,8
Fantastiskt
1219 omdömen
  • Närmaste flygplats: 2 km
  • Närmaste stad: ca. 0 m
  • Internet/Wi-Fi
England, London
9,0
Fantastiskt
507 omdömen
  • Närmaste flygplats: 6 km
  • Närmaste stad: ca. 0 m
  • Internet/Wi-Fi