Lyxsemester i London

Ett tvättäkta hideaway visar din destination från dess bästa sida - också när det kommer till en lyxsemester till London. Sådana hideaways hittr du här på sidan, där vi noga valt ut en rad destinationer och lyxhotell, som lever upp till alla dina standards och önskemål. Du får en autentisk och unik upplevelse där inget saknas - och du får en upplevelser som du sent kommer att glömma, med massa minnen att ta med dig hem i bagaget.

London är en stad, som på alla områden erbjuder något extraordinärt. Det gäller oavsett om du älskar att shoppa, eller om du hellre vill uppleva historiska monument på din semester. Den engelska huvudstaden har allt. Med ett lyxhotell från Escapeaway kan du göra din London-resa ännu mer oförglömlig. Vi har nämligen själva testat de olika hotellen och semesterbostäderna, och funnit en rad hotell, som på alla sätt och vis tillför något unikt och något extra till din storstadssemester. Vill du därför uppleva de mest autentiska sidorna av London, är det ett av våra lyxhotell du ska boka.

Lisan över sevärdhete roch upplevelser i London är oändlig. Naturligtvis ska du inte missa en tur i The London Eye, där du får den vackraste utsikten över staden. Ta också vägen förbi Madame Tussauds, vaxmuséet där du har möjlighet att ta bilder med alla världskända stjärnor - allt från fotbollsspelare till animationsfigurer. VIll du ta dig bort från de större turistattraktionerna, bjuder London också på många vackra parker där du kan slå dig ner och njuta av din lunch i många lugna omgivningar. Om shoppinglusten ska stillas medan du besöker den pulserande huvudstaden, har du oändliga möjligheter. I London hittar du nämligen ett hav av exklusiva butiker och internationella modehus, där du har alla chanser för att köpa med dig något nytt til hemmet eller garderiben. Avsluta eventuellt dagen på en av stadens alla restauranger - eller ta vägen förbi en äkta engelsk pub.

Hitta ett lyxhotell i London

I London behöver du inte leta länge för att hitta ett äkta lyxhotell, men om du gärna vill uppleva något utöver det vanliga, bör du ta dig en titt på våra utvalda hotell. Du hittar vår lista över lyxhotell genom att använda sökmotorn här på sidan. I den kan du ange dina specifika önskemål till en kommande resa till London, och därefter hittar sökmotorn de resor som matchar dina preferenser. Mycket enklare än så, blir det inte att åka iväg på en lyxresa till London.

Det går snabbt och enkelt att åka till London, och när du bokar genom Escapeaway kan du boka avresa från Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. London har flera olika flygplatser och vill du gärna snabbt ta dig in till centrum är London City Airport den som ligger bäst till. Men du hittar dock flest förbindelser till Gatwich, Heathrow eller Stansted - alla med tågförbindelse in till centrum.

Med en lyxsemester med Escapeaway kan du uppleva storslagna London från stadens bästa och mest autentiska sida. Du är garanterad service i toppklass och en semester precis efter din smak. Använd endast sökmotorn och hitta snabbt fram till din kommande drömresa.

>> Läs mer om paketresor till London här
>> Läs mer om lyxhotell i England här

>> Läs mer om lyxresor

Karta över London