Billiga paketresor till Cypern

Önskar du en enkel lösning, när det kommer till din semester på Cypern, kan du med Escapeaway htta en paketresa, där allt är inkluderat och samlat på ett och samma ställe. Paketresor inkluderar flyg t/r till din destination, övernattning på ett lyxhotell eller i en semesterbostad, samt - om du så vill - en hyrbil. Paketresor är en enkel lösning för alls om önskar att åka på semester utan att beskymra sig, så att det istället finns gott om tid till att slappna av och njuta av omgivningarna. När du bokar en sådan resa, är du också täckt av Resegarantin.

Cypern är en av de destinationer, som många kulturintresserade svenskar åker till, och därför har vi också sett till att sätta ihop ett stort urval av paketresor hit, så att det är möjligt att hitta just den resan som passar dig och dina behov. Vi har handplockat en rad hotell, som lägger vikt på att ge dig den mest autentiska upplevelsen som möjligt. Samtidigt har vi, genom att nyttja reguljärflyg, gett dig möjligheten att själv bestämma reslängd. Våra paketresor är noga sammansatta och därför fulla med hög kvalitet.

Landet Cypern är ännu en av Medelhavets ö-pärlor, och här hittar du både badstränder, turistpärlor, vacker natur och en överväldigande kultur och historia. Framförallt kultur och historia är något som det finns gott om på Cypern. Det ses bland annat i den strid som fortfarande råder mellan den turkiska och grekiska delen av befolkningen, och som nu har delat ön i två delar. Cypern är den perfekta platsen till alla, oavsett om det är en semester med familjen, vännerna eller din bättre hälft, då det både är möjligt att åka hit på en badsemester, aktiv semester och kultursemester.

Här hittar du en billig paketresa

Här hos HIdeaways har vi byggt en sökmotor som gör det enkelt för dig att hitta precis det du letar efter, när det kommer till en resa. När du har skrivit in den nödvändiga informationen i sökmotorn, hittar vi de bästa resultaten och priserna till dig, på både flyg och hotell. Om det endast är ett lågt pris du är på jakt efter, kan du också göra det enkelt för dig själv genom att ta en titt i vår lågpriskalender. Här kan du nämligen se, när det är billigaste att åka på resa till Cypern.

När du ska resa till Cypern, kan du välja at resa från Stockhol, Göteborg eller Köpenhamn. Efter att du har valt avreseflygplats, väljer du naturligtvis vilken flygplats du ska resa till. Då Cypern är en ö, har landet endast tre flygplatser. Larnaca är den internationella flygplatsen och därmed också den största av de tre. Den ligger endast fem kilometer från staden med samma namn, som för övrigt är landets tredje största stad. Du kan också välja att landa på Paphos flygplats som ligger sju kilometer från centrum. Den sista flygplatsen är Ercan, och den ligger nära den nordligt belägna staden Nicosia.

>> Se det stora urvalet av resor till Cypern med Escapeaway 

Karta över Cypern

Populära hotell på Cypern

Cypern, Ayia Napa
9,5
Fantastiskt
857 omdömen
  • Närmaste strand: ca. 600 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
Cypern, Limassol
9,0
Fantastiskt
2064 omdömen
  • Närmaste flygplats: 61 km
  • Närmaste strand: ca. 100 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Cypern, Ayia Napa
9,7
Fantastiskt
660 omdömen
  • Närmaste flygplats: 61 km
  • Närmaste strand: ca. 300 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)