nhow Brussels Bloom

Officiell kategori

Escapeaways kategori

9,1
Fantastiskt
7942 omdömen
Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Hotell nhow Brussels Bloom ligger beläget i Saint-Josse kvarteret i ett område som även är känt som Bryssels "botanique"-område. Här hittar du parker, lekplatser, konstgallerier och matställen precis runt hörnet och du kan gå in till centrum eller ta metron runt i staden. På hotellet kan du koppla av och äta din middag i hotellets restaurang "Smoods" eller njuta av en cocktail eller ett glas vin i Smoods' Bar.

Hotell nhow Brussels Bloom byggdes på 1970-talet och var på den tiden en ab Bryssels mest exklusiva egendomar och fick regelbundet besök av berömdheter som Michael Jackson och den tidigare amerikanske presidenten Ronald Regan. Genom årens lopp har hotellet utvecklats från det exklusiva till det mer kreativa och idag är hotellet tillägnat konsten och den kreativa friheten med massor av färgstarka målningar, bilder och detaljer i kombination med moderna möbler och inredning. Hotellet är perfekt för dig som gärna vill uppleva den konstnärliga sidan av Bryssel eftersom "botanique"-området bjuder på många konstgallerier, museer och parker. 

På hotellet har du möjlighet att starta din dag i frukostrestaurangen där du kan njuta av bröd, kakor, yoghurt och frukt, du har till och med möjlighet att göra dina egna våfflor i "the waffle van". Vill du bara ha en snabb snack och något att dricka att ta med dig så titta förbi "Grab & Go"-butiken de kan snabbt förse dig med något så du kan komma iväg och uppleva staden.
På kvällen kan du uppleva stämningen i färgglada omgivningar i Smoods Restaurant som erbjuder något av den finaste street-food du kan få i Bryssel. Efter maten kan du ta en tur till baren och prova någon av hotellets cocktails eller deras urval av olika viner. 

På nionde våningen kan du få upp pulsen i hotellets fitnesscenter när du ger dig i kast med olika träningsmaskiner och utrustning medan du njuter av utsikten över staden. Skulle du vilja utforska din kreativa sida så kan du på hotellets "Experience Floor" se konstgallerier och andra kreativa installationer runt omkring. Det kommer även regelbundet DJ's hit till hotellets events. 

På Hotellets övriga våningar ligger alla rummen och de flesta har vacker utsikt över staden.

Därför ska du välja nhow Brussels Bloom

 • Närmaste flygplats: 15 km
 • Avstånd till centrum: ca. 1.5 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang

Bra att veta

Privat parkering finns på stället (mot betalning). Observera att du måste förhandsboka parkering om du ankommer med bil. Du kan boka transport till och från hotellet och flygplatsen genom oss på Escapeaway, du kan även använda dig av offentlig transport. Wi-Fi är gratis och tillgängligt i hela hotellet (med reservation för ändringar). Eventuell turistskatt betalas på plats.

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 1.5 km
 • Medeltidstorget Grand Place: ca. 1.6 km
 • Järnvägsmuseet Train World: ca. 2.8 km
 • Luxembourg pladsen: ca. 2.3 km
 • Horta-museet, ett museum tillägnat mästerarkitekten Victor Horta: ca. 3.8 km
 • Musee des Beaux-Arts d'Ixelles: ca. 3.1 km
 • Stämningsfulla Park Malou: ca. 6 km
 • Brussels Flygplats: ca. 15 km (30m)

Hotellet erbjuder totalt 305 rum i olika storlekar och typer. Alla rum har moderna faciliteter och är utrustade med TV, aircondition, gratis Wi-Fi, minibar, stryk faciliteter, safetybox samt te och kaffe-faciliteter. Badrummen är inredda med "dark-rooms" och försedda med toalettartiklar, badkappor, hårfön samt dusch och/eller badkar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på nhow Brussels Bloom. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort
 • Motionsrum
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Rue RoyalE-Koningsstraat 250
1210 Brussels

Koordinater

Latitude: 50.8552
Longitude: 4.3665

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer