Delta Hotel

Officiell kategori

Escapeaways kategori

9,2
Fantastiskt
70 omdömen
Sofia Frederikke Bach
Utvalt av
Sofia Frederikke Bach

Du som gärna vill åka på en resa till Durres, men inte nödvändigtvis vill bo mitt i smeten, ska läsa vidare om Delta Hotel. Hotellet ligger nämligen cirka sex kilometer från de mest centrala delarna, i ett lugnt område som omges av mycket grönska. Hit kan du ta med hela familjen för att spendera en bekväm och skön semester tillsammans.

På Delta Hotel i Durres utkant välkomnas du till ett inbjudande och bekvämt hotell för hela familjen. Hotellet ligger omgivet av en grönskande trädgård där barnen kan leka och roa sig medan du slå dig ner i en skön stol och njuter av solen. Här finns dessutom en lekplats till barnen. De stora ytorna bjuder också in till festliga event - så har du ett jubileum eller födelsedag att fira, kan det organiseras med hjälp av personalen på hotellet.

Delta Hotel ligger cirka 6 kilometer från centrala Durres. Resan in till centrum tar cirka 10 minuter i bil och väl framme i staden väntar flera trevliga platser att besöka. Två måsten, är den romerska amfiteaterns samt den trevliga hamnen. Durres har också en strand där du kan spendera långa, lata dagar på sommaren med uppfriskande dopp och något gott att dricka från strandbarerna. När hungern anmäler sig har du flera alternativ i centrum, men du kan också välja att slå dig ner till bords i hotellets restaurang där man serverar både lokala och internationella rätter. 

Därför ska du välja Delta Hotel

 • Närmaste flygplats: 26 km
 • Närmaste strand: ca. 8.5 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Parkering / Garage

Bra att veta

Observera att hotellet ligger 6 kilometer utanför Durres centrum. Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa. Wi-Fi är gratis och finns tillgängligt i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Hiss finns. Frukostbuffé är tillgänglig alla dagar 07:30–10:30 (med reservation för ändringar). Eventuell turistskatt betalas på plats.

Karta och avstånd

 • Närmaste strand: ca. 8.5 km
 • Avstånd till centrum: ca. 9 km
 • Det romerska amfiteatern i Durrës: ca. 10 km
 • Det arkeologiska museet i Durres: ca. 11 km
 • Tirana: ca. 31 km
 • Kruje: ca. 38 km
 • Tirana Rinas Flygplats: ca. 26 km (30m)

Delta Hotel erbjuder 25 rum och sviter i olika storlekar och kategorier. Alla rum är individuellt inredda i en klassisk stil för området med olika färger och material. Vissa rum har en jacuzzi i rummet. Alla rum har moderna faciliteter såsom TV, gratis Wi-Fi, luftkonditionering, värdeskåp och minibar. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och gratis toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Delta Hotel. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Autostrada Durres Tirane
1005 Durres

Koordinater

Latitude: 41.3470
Longitude: 19.5080

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer